Bellypaint

Algemene info

Ben jij minstens 30 weken zwanger en wil jij graag een aandenken aan jouw mooie zwangere buik? Of wil jij een mooie foto voor een origineel geboortekaartje? Dan kun je bij mij terecht! Ik gebruik professionele schmink van mehron/paradise. Dit is kwaliteit-schmink met kokos en aloe-vera, die tevens huidvriendelijk is. Maak je geen zorgen over striae, littekens of tatoeages…Als daar eenmaal schmink overheen zit, zie je er niks meer van! En anders bestaat er altijd nog Photoshop! Ik maak mooie foto’s die ik voor jou bewerk, eventueel met de naam van de baby. Deze kunnen voor een uniek geboortekaartje worden gebruikt. Bel of mail voor een afspraak! Neem gerust je partner, moeder, kind en/of een vriendin mee…

mploeszwart.

Werkwijze

Vertel mij jouw ideeën en gedachtes voor het ontwerp en ik maak het voor je. De buikschildering wordt geheel naar jouw wens gemaakt. Alles kan! Je kunt bijvoorbeeld iets laten maken in de stijl van jullie babykamer of geboortekaartje. Mocht je zelf geen idee hebben dan kun je vertrouwen op mijn creatieve input. Ik maak mijn paints volledig uit de hand. Jij en je baby (de baby reageert op de kwast!) kunnen ontspannen terwijl ik in ong. 1,5 tot 2 uur jouw buik beschilder. Dit gebeurt over het algemeen zittend. Op verzoek kan ik in het ziekenhuis komen painten, bij goedkeuring van het medisch personeel.

Beschikbaarheid

Chicart is beschikbaar op de volgende dagen; Maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 19.00 uur. Zaterdag vanaf 10.00 (weekendtoeslag 5,00 euro). Zondag vanaf 10.00 (weekendtoeslag 5,00 euro).

Praktische tips

Draag kleding zonder print in 1 kleur. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte (of donkere) broek met een effen zwarte top. Let op met strakke kleding. Voorkom daarmee dat je naden en afdrukken op de buik ziet. Gebruik geen creme of olie vlak voordat je de paint krijgt. Zorg dat je nagels er verzorgd uitzien. Jouw handen komen namelijk ook duidelijk op de foto.

Als ik op locatie kom painten heb ik (een gedeelte van) een tafel nodig en 2 stoelen. Mocht het mogelijk zijn, dan het liefst 1 hoge stoel (bijv. barkruk met leuning) en 1 stoel op normale zithoogte. Een bellypaint is het mooiste tussen de 30 en 36 weken. Maak ruim van tevoren een afspraak, met name als het om een zaterdag of zondag gaat. Mocht jij voor de 30e week al een mooi vol buikje hebben, dan kun je natuurlijk ook al een mooie paint krijgen.

Bellypaint op een babyshower

Verras jullie vriendin met een mooie bellypaint op haar babyshower. Houd er daarbij rekening mee dat dit ongeveer 1,5 uur duurt (afhankelijk van het gewenste ontwerp). Houd er ook rekening mee dat jullie zwangere vriendin tijdens het painten geen cadeaus kan uitpakken. Verzin daarom leuke activiteiten die jullie als groep tijdens de paint kunnen doen. Bijvoorbeeld; samen rompertjes versieren, een vlaggenlijn maken, fruit en groentehapjes geblinddoekt proeven, een pool maken voor de naam en geboortedag, een babykennisquiz spelen, high tea-en, etc.

 

siora2

Cadeaubonnen

Een bellypaint is ook een geweldig cadeau om te geven aan uw zwangere (schoon)dochter of vriendin! Bij mij kunt u cadeaubonnen bestellen die direct met de post verstuurd worden.